[pic=733_1295733976.jpg]HYC Fintro is er zaterdagavond niet in geslaagd om de punten mee te brengen uit Eindhoven. De uitwedstrijd tegen de Kemphanen eindigde op 7-2.In de eerste periode kon Herentals nog stand houden, tot Eindhoven plots 2 maal scoorde binnen 1 minuut (4'10" - 4'55"). HYC was op achtervolgen aangewezen, maar kon niet verhinderen dat Kemphanen 6 minuten later opnieuw scoorde (11'04") en zo de periode afsloten met een 3-0 voorsprong.Tijdens de 2e periode vond HYC het evenwicht terug, maar na 16' moest goalie Van Looveren toch de puck uit het net vissen. Herentals slaagde er niet in om de Eindhovense goalie te verslaan (1-0).De derde periode was nog maar net op gang gefloten en daar kwam HYC al, binnen de minuut scoorde het 2 keer, eerst Matt Crowell op assist van Kyle Doucet en Ben Torremans, daarna was het Doucet die kon scoren na assist van Crowell en wederom Torremans. Kemphanen schoot blijkbaar wakker, wat nog resulteerde in 3 doelpunten. Uiteindelijk kon opnieuw Kyle Doucet scoren op aangeven van Matt Crowel en Justin Hofstetter, maar dit was niet voldoende om Eindhoven nog te verontrusten (3-3). Zo stond na 60' spelen de 7-3 eindstand op het bord.White Caps Turnhout, rode lantaarn in de NSC en de tegenstander van HYC in de bekerfinale van 5/02, verloor zijn wedstrijd tegen koploper HYS The Hague met 7-2 (2-1, 2-1, 3-0).[i]Zondag 23/01 speelt HYC in het kader van de North Sea Cup thuis tegen Ruijters Eaters uit Geleen, aanvang 20u.[/i][b][u]Finale Beker van België[/b][/u]Er zijn reeds kaarten verkrijgbaar voor de bekerfinale HYC - White Caps die op 05/02 doorgaat op de BLOSO schaatsbaan in Herentals. Meer info hierover vind je [url=http://www.hyc.be][b]hier[/b][/url][i]Foto: Peter Vissers archief ThalsFM/Nnieuws[/i]